Met een taart naar Festival Via Musica in de Verbeelding

zondag 4 juli 2021 18:16

Blik op Zeewolde- Hou je van bakken en klassieke muziek? Bak dan een zoete taart of hartige quiche en breng die mee op zondag 8 augustus naar de Verbeelding. Het festival Via Musica geeft 10 mensen die bakken een vrijkaartje voor het Festival Via Musica op zondag 8 augustus (12.00 uur). Het programma van het jaarlijks terugkerende festival: schrijver Jan Brokken, pianist Tobias Borsboom en saxofonist Peter Vigh, zij  nemen het publiek mee naar het Parijs van rond 1915 en componist Erik Satie.

In Parijs huisde toen ook de man die dit Festival centraal staat, Sergei Diaghilev, de belangrijkste pleitbezorger, promotor, impresario en kunstkenner van begin 20e eeuw. Hij werd geboren in Rusland, maar werkte een groot deel van zijn leven in Parijs. Hij had niet alleen een passie voor muziek, ballet en beeldende kunst, maar ook voor eten. Hij was altijd op reis en zocht overal naar de lokale culinaire specialiteiten! Ronduit gezegd, een echte lekkerbek. Het is dus helemaal in stijl om na afloop van het concert gezamenlijk gezellig te eten en te drinken en wel het beste dat Zeewolde te bieden heeft – de taarten en de quiches die hier gebakken zijn!

Aanmelden voor het bakken gaat via de e-mail: stuur een mailtje naar info@festivalviamusica.nl en laat weten wat je gaat bakken, zodat we uiteindelijk een mooi taarten en quiches buffet hebben.

De gegevens: concert op zondag 8 augustus, 12:00 in de verbeelding (de Verbeelding 25 – Zeewolde). Website voor meer informatie: www.festivalviamusica.nl