MDF helpt bij kiezen zorgverzekering

maandag 18 november 2019 14:22

Blik op Zeewolde- Zorgverzekeringen vergelijken loont, zeker voor het komende jaar. Er zijn weer verschillende veranderingen. Sommige zorgverzekeraars verlagen de premies voor de zorgverzekering voor volgend jaar, maar de meeste verzekeraars verhogen opnieuw de premies. Daarnaast is er een halvering van de collectieve kortingen. De hoogte van de zorgtoeslag stijgt door de premieverhogingen en de verlaging van de collectieve korting.

Veel mensen zullen hiermee te maken gaan krijgen. De gemeente Zeewolde biedt voor 2020 weer de gemeentepolis aan voor mensen met een laag inkomen tot 120% van de bijstandsnorm. Dus ook bij een laag inkomen uit werk, een uitkering van het UWV of AOW bijvoorbeeld.

Hoe kiest u de juiste zorgverzekering 2020? Onze vrijwilligers van het financieel spreekuur staan klaar om u te helpen met uw vragen over uw zorgverzekering. Zij kunnen uitleg geven waar u op moet letten bij het eventueel overstappen. Zij kunnen met u kijken of u in aanmerking komt voor de gemeentepolis. Ook kan er worden gekeken naar het recht op zorgtoeslag.

Voor het spreekuur  hioeft geen afspraak gemaakt te worden en de dienstverlening is gratis. Voor vragen en informatie: 0320-211700. Meer informatie: www.mdflevoland.nl/financieel-spreekuur