Hoogste punt nieuwbouw sporthal Het Baken

maandag 10 mei 2021 18:15

Blik op Zeewolde- Op maandag 10 mei plaatste wethouder Ewout Suithoff een vlag op het dak van sporthal Het Baken. Hiermee markeerde hij dat het hoogste punt van de nieuw te bouwen sporthal is bereikt. Een feestelijk moment dat door de coronamaatregelen helaas maar in klein gezelschap kon worden gevierd. Om de bouwvakkers te bedanken voor hun harde werk, werden zij getrakteerd op een saucijzenbroodje.

De wethouder gaf aan dat hij bijzonder tevreden is over de nieuwbouw van het sportcomplex: “Ondanks de coronamaatregelen gaan de werkzaamheden volgens schema. Na de zomervakantie is de sporthal klaar. Laten we hopen dat het coronavirus dan geen spelbreker is. Het zou toch mooi zijn als scholen en verenigingen na de vakantie mogen beginnen in deze nieuwe duurzame sporthal. Ook de bouw van het nieuwe zwembad verloopt volgens planning. Vanaf medio 2022 kan er weer in Het Baken worden gezwommen.”

Het was de eerste keer dat Ewout Suithoff weer aanwezig was na zijn behandeling in de afgelopen maanden vanwege een auto-immuunziekte. De portefeuilles Sport en Verkeer & Vervoer pakt hij nu weer zelf op. De andere taken zijn voorlopig nog verdeeld onder zijn collega-wethouders.

Foto gemaakt door Ridder Fotografie