Gemeente zoekt kunstenaars voor expositie

vrijdag 7 mei 2021 13:33

 Blik op Zeewolde- Het college van burgemeester en wethouders geeft kunstenaars de gelegenheid hun kunstwerken te exposeren in de raadzaal van het gemeentehuis. Zeewolder kunstenaars kunnen een solo-expositie inrichten met schilderijen of foto’s voor minimaal 4 weken en maximaal 8 weken. De expositie kan starten vanaf 1 juli 2021. Heeft u interessante werken of een mooie expositie en wilt u dit tonen in het gemeentehuis? Dan is dit een mooie gelegenheid!

In de raadzaal kunnen aan de lange wand 4 tot 8 kunstwerken hangen. Hierbij moet het aanwezige ophangsysteem worden gebruikt, er mogen geen vaste elementen op, aan of in de muren worden aangebracht.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, mits de raadzaal vrij is. De raadzaal wordt gebruikt voor bijeenkomsten met in- en externen, huwelijken en vergaderingen waarvan de raads- en commissievergaderingen live gestreamd worden. De gemeente geeft publiciteit aan de tentoonstelling via de gemeentelijke website www.zeewolde.nl, een persbericht aan de lokale media en via de social media kanalen.

Heeft u belangstelling om in de raadzaal te exposeren of wilt u meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact op met de gemeente Zeewolde per telefoon: 036 5229450 of per mail via facilitair@zeewolde.nl.