Energieloket Zeewolde weer open voor energie-adviezen

woensdag 28 april 2021 11:42

Blik op Zeewolde- Het Energieloket Zeewolde heropent vanaf woensdag 28 april haar winkeldeuren in Zeewolde (en Lelystad en Dronten). Zeewoldenaren zijn weer van harte welkom tijdens de spreekuren, Voor een energie-advies op maat, een gratis energiebespaartas of een energiemeter lenen? Bezoek nu weer uw lokale energieloket-winkel voor gratis en onafhankelijk advies. Uiteraard houd het Energieloket zich aan de RIVM richtlijnen en staat uw veiligheid en die van onze medewerkers onveranderd voorop. 

 

Energiezuinig en comfortabeler wonen? Dat kan! Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen. Want wat niet wordt gebruikt, hoeft niet te worden afgerekend. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in huis. Met onze gratis energiebespaartas helpen we u hierbij op weg. Of ontdek uw energielekje thuis door onze energiemeter te lenen. Of kijk hoe u comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen door een gratis advies-op-maat-gesprek in de winkel . Wie slim investeert, kan fors besparen op de vaste lasten.  

 
Onafhankelijk advies en tips? U kunt ons bereiken via de chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (
energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004). Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan voor  denieuwsbriefof volg het Energieloket Flevoland op FacebookenTwitter.  

 

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. 
Energieloket Flevoland helpt!