Zeewoldese schrijft boek: ‘God spreekt, hoor jij hem ook’

dinsdag 6 november 2018 11:10

Blik op Zeewolde- De 17-jarige Roos Koelewijn heeft een boek geschreven over haar zoektocht naar het  verstaan van Gods stem. De veelzeggende titel: ‘God spreekt! hoor jij Hem ook?’. Het is een toegankelijk boek voor zowel tieners als volwassenen. Naast onderwijs bevat het boek praktische stappen om te groeien in het verstaan van Gods stem. Het is een boek dat mensen dichter bij God brengt en ze helpt om een persoonlijke relatie met Hem op te bouwen. Roos is de Bijbel ingedoken en heeft ontzettend veel vragen bij God neergelegd.

Een gesprek voeren met God, is dat echt mogelijk? Aan de hand van persoonlijke verhalen en de Bijbel geeft ze antwoord op de vragen: • Waarom spreekt God? • Wie kan Gods stem verstaan? • Hoe klinkt Gods stem? • Hoe weet ik of iets van God komt en niet van mijzelf? • Hoe kan ik oefenen met Gods stem verstaan?

God kan tot je spreken. Hij spreekt door de Bijbel, de mensen om je heen, maar ook door middel van Zijn stem. God kan tot je spreken als je Zijn stem verstaat. Hoe gaaf is het om te praten met jouw Maker? Horen wat Hij van je vindt? Roos vertelt hoe God haar leven veranderd heeft. Ze vertelt hoe ze leerde hoe ze Gods stem kon verstaan. Het geloof is voor haar levend geworden. Ze laat je meekijken over haar
schouder en vertelt in alle openheid over haar ervaringen met God. Haar verlangen is dat meer mensen ontdekken dat God spreekt en een persoonlijke relatie met Hem opbouwen.

Het boek is verschenen bij Boazmedia: 

https://www.boazmedia.nl/webshop/boeken/detail/38/god-spreekt-hoor-jij-hem-ook.html

ISBN: 978-90-824104-5-7