Zeewoldenaar publiceert golfinstructieboek ‘Go(lf) with the flow’

vrijdag 31 mei 2019 13:29

Blik op Zeewolde- Zeewoldenaar Auke Hempenius, die de afgelopen negen jaar talloze golfers uit Zeewolde de ijn unieke golffilosofie heeft laten ervaren, publiceert het golfinstructieboek ‘Go(lf) with the flow’. Zaterdag 8 juni van 11.00 tot 13.00 uur is er een signeersessie bij de Bruna Zeewolde. het boek kan meteen aangeschaft worden en kost € 30,- met  handtekening van de auteur.

Auke Hempenius schreef het boek samen met  Jaap Kleinpaste.

Hempenius (1961) kwam in aanraking met golf in 1985 op de Tournament Players Club in Sarasota Florida waar jaarlijks de senioren Ryder Cup werd gehouden. Hij ontmoette tijdens dat toernooi de legendarische golfer Al Geiberger die in 1977 de eerste speler in de wereld was die een ronde van 59 liet noteren. De vriendschap die uit deze ontmoeting voortvloeide is de bron van Go(lf) with the flow. Later ontmoette Auke top coach Dan Martin op Rustic Canyon in Moorpark California waarmee hij de Inner Genius Golf filosofie creëerde. Nu bijna negen jaar terug uit Amerika – waar hij 26 jaar woonde – heeft Inner Genius Golf vele golfers een totaal nieuwe golf instructie filosofie laten ervaren. Vanuit hun innerlijke genialiteit – die iedere golfer bezit – worden met unieke IGG oefeningen de natuurlijke capaciteiten aangeboord, waardoor de golfer vanuit hun pure authentieke gevoel golf bewuster ervaren en met plezier beter gaan spelen.

Nadat mede-schrijver met collega Wytse Walinga van de CALO in Zwolle Auke acht keer had bezocht ontsproot het idee van een boek. Het boek is een 33- jarige liefdesaffaire met een fascinerend soms verslavend spel. ‘Laat u inspireren door een man die het zijn levensmissie heeft gemaakt om golfers de flow te laten ervaren…als golf coach, life coach en filosoof.’