Zeewolde presenteert zich op de Cultuur- en Sportmanifestatie

dinsdag 10 september 2019 17:13

Blik op Zeewolde- Clubs, verenigingen en organisaties uit Zeewolde (maar ook een aantal daarbuiten) hebben zich massaal aangemeld om deel te nemen aan deze 18e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’. Deze presentatie wordt gehouden op zaterdag 14 september.

Om precies te zijn 34 deelnemers laten zich zien en horen. De opening wordt gedaan door wethouder Cultuur, Egge Jan de Jonge, waarna het podiumprogramma wordt geopend door de Algemene Muziek Vereniging Zeewolde. Ook wordt dit jaar weer de Creabeurs in Open Haven gehouden met de populaire torenklim. Bij een enkele klim zal het carillon worden gedemonstreerd. Het podiumprogramma wordt afgesloten met een carillonconcert van beiaardier Lydia Zwart.

Al sinds jaar en dag is de Cultuur- en Sportmanifestatie, in de volksmond ook wel Cultuurmarkt genoemd, hét evenement waar men laat zien dat je met elkaar en met de inzet van talent verder komt.  De deelnemers aan de Cultuur- en Sportmanifestatie laten zich van hun beste kant zien, spannen zich in er iets leuks van te maken, op te vallen en voor de inwoners van Zeewolde iets te betekenen. De een doet dat met een professioneel ingerichte kraam, de ander laat op het podium zien wat hij/zij in huis heeft.

Ook benieuwd wat er allemaal te beleven valt en mogelijk is op het gebied van cultuur, sport en maatschappelijke betrokkenheid in Zeewolde? Kom dan naar het centrum op zaterdag 14 september van 11.00 – 16.00 uur.