Zeewolde LIVE schot in de roos

dinsdag 5 februari 2019 11:23

Blik op Zeewolde- Het concert van Eddy Zoey (23 februari) is uitverkocht en ook de eerdere muziektheatervoorstelling ‘Enge Buren’ was een succes. Reden voor de kersverse stichting Zeewolde LIVE om verder te gaan. het doel van de stichting is om meer aanbod te bieden op het gebied van podiumkunsten tegen een betaalbare prijs.

`Door de entreegelden laag te houden, door middel van sponsoring, donaties en subsidiëring, kunnen wij nu meerdere mensen uit eigen omgeving laten genieten van een ontspannen avondje uit´, zegt Jakob de Vries, voorzitter Zeewolde LIVE. Inmiddels is het bestuur al aan het nadenken over het vervolg. Alle voorstellingen worden gegeven in de grote zaal van ‘The Lux’.

Ondernemers die Zeewolde Live een warm hart toe dragen en de toekomst van de stichting willen ondersteunen kunnen vragen naar de sponsormogelijkheden. De donaties worden gebruikt ten behoeve van de professionele theaterprogrammering voor een breed publiek en het bevorderen van de cultuurbeleving in Zeewolde.

Voor overige informatie: Jakob de Vries, info@zeewoldelive.nl.