Zeewolde krijgt ervaren centrumcoördinator

vrijdag 2 maart 2018 20:53

Het is de projectgroep Wij.Samen.Zeewolde gelukt om een centrumcoördinator aan te stellen. Renate Slokker begint in april met haar taken die rechtstreeks uit de Actiewijzer Wij.Samen.Zeewolde voortvloeien. Daarin staan maatregelen om het centrum levendig en toekomstbestendig te maken. Volgens de projectgroep heeft Renate Slokker de eigenschappen die horen bij een centrumcoördinator: coördinerend, verbindend, samenwerkend, organiserend, initiërend en enthousiasmerend.

Geboren in een ‘retailnest’ leerde ze het ondernemen van huis uit. Ook heeft zij in de loop der jaren op verschillende manieren samengewerkt met zelfstandig ondernemers, gemeente en maatschappelijke organisaties. Meer ervaring heeft zij opgedaan als centrummanager in Harderwijk.

Zij weet als geen ander hoe het is om ondernemer te zijn en  is goed bekend met wet- en regelgeving. Wethouder Wim van der Es en Johan Safaric, voorzitter VCZ, zijn het roerend met elkaar eens: ‘Renate Slokker is de juiste persoon om de taken van een centrumcoördinator uit te voeren.’

Op 4 april, tijdens de algemene ledenvergadering van de Vereniging Centrumondernemers, wordt zij voorgesteld aan de centrumondernemers. In de dagen daarna zal zij contact hebben met ambtenaren, maatschappelijke organisaties en de pers.

In 2016 is het project Wij.Samen.Zeewolde gestart.  Een intensief en open proces van de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en gemeente, waarbij alle belanghebbenden hun inbreng konden leveren om te komen tot een toekomstbestendig centrum. Meer informatie: www.wijsamenzeewolde.nl