‘Zeewolde kiest’ Op Lokale omroep

maandag 12 februari 2018 15:07

De Lokale omroep Zeewolde (LOZ) brengt vanaf morgen (dinsdag 13 februari) iedere dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur het programma Zeewolde Kiest via de radio op 106.4 FM. Op woensdag 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen, er wordt dan een nieuwe gemeenteraad gekozen voor vier jaar. De komende weken geeft de lokale omroep  informatie  over de deelnemende politieke partijen. De LOZ heeft een speciaal verkiezingsteam opgericht die de kiezers informeert over belangrijke standpunten van de partijen. Ook is hiervoor een speciale website www@zeewoldekiest.nl  Het verkiezingsteam van de LOZ bestaat uit: Mannes Schoppink, Mariëlle Ducaat, Rosemary Smid en Jeroen Kaspers als interviewers/reporters en Gerda Fafiani, Evelien van Soest en Stanley Egger als redactiemedewerkers.

In dit programma worden de lijsttrekkers geïnterviewd en komen vragen van kiezers aan bod. Ook krijgen actuele ontwikkelingen in de verkiezingscampagne de nodige aandacht.

Op de speciale verkiezingswebsite zijn de partijprogramma’s, de kandidatenlijsten en cv’s van de lijsttrekkers te lezen. Daarnaast ook columns en kunnen lezers aan de hand van een aantal vragen met daarbij de antwoorden van de partijen informatie vinden die van belang kan zijn voor de  ‘stemkeuze’. Uiteraard komt ook het dagelijkse nieuws  en de activiteitenkalender aan bod.