Zeewolde Endurance een jaar later

donderdag 9 april 2020 16:01

Het bestuur van de stichting Zeewolde Endurance heeft besloten om de Zeewolde Endurance die gepland stond voor 26 en 27 juni af te lasten. Gezien alle ontwikkelingen rondom Covid-19 is de haalbaarheid om het evenement goed te organiseren zo ver gedaald dat afgelasten onvermijdelijk is geworden. 

Uitstellen van het evenement is niet haalbaar. Het triathlon seizoen is maar kort en na de zomer is er al een groot aanbod van wedstrijden voor triatleten. Volgens voorzitter Bas Pieterse waren de voorbereidingen goed op gang gekomen voor editie 2020. Het is dan ook bijzonder spijtig dat wij een streep hebben moeten zetten door de editie van 2020.

Het bestuur dankt alle vrijwilligers en sponsoren die al hun inzet hadden toegezegd. Het bestuur is vast van plan om op 25 en 26 juni 2021 weer een mooi evenement te organiseren. Hoofdsponsor Rabobank heeft haar steun  al toegezegd en ook de vele positieve reacties van vrijwilligers en deelnemers geven positieve energie! Om editie 2021 goed neer te zetten is de organisatie op zoek naar versterking op het gebied  van communicatie. wwwzeewoldevoorelkaar.nl voor meer informatie.