Youen viert feestje (100 maal zonne-energie) en geeft zonnepanelen aan goed doel

maandag 22 juni 2020 16:26

Blik op Zeewolde- Zonnepanelenspecialist Youen uit Zeewolde installeerde in het tweede kwartaal van 2020 voor de honderdste keer een installatie in eigen dorp. Reden voor een feestje. Eigenaar/oprichter Jan Hein Blom: ‘Daar willen we als Social Enterprise aandacht aan besteden op een manier die bij ons past: met elkaar.’

Onder het motto ‘Impact First’ wil Youen energie duurzaam maken en liefst gratis. Dat kan door mensen in staat te stellen om met hun eigen zonnepanelen zelf duurzame energie op te wekken voor gebruik in huis of teruglevering aan het net. Youen is een InstallQ gecertificeerd installatiebedrijf. Om de kwaliteit ook op de lange termijn te waarborgen worden regelmatig certificaten behaald en volgen de medewerkers regelmatig cursussen.

Om de honderdste installatie in Zeewolde te vieren geeft Youen een installatie van acht zonnepanelen weg aan een goed doel. Dat goede doel kan  aangedragen worden door klanten. Vervolgens kiest Youen op een Top 3, waarna inwoners van Zeewolde een stem kunnen uitbrengen. Het vaststellen van de uitslag wordt op 10 juli gedaan door notariskantoor Schaap.

Bel: 085-822 2460 of meil: info@youen.nl 

telefoon: www.youen.nl