Wie wordt de Ondernemer van het Jaar 2018?

zaterdag 6 januari 2018 12:13

Wie van de drie genomineerden – Bevri Groep,  GildenGroen en Tegel & Sanitair Depot – wordt de Ondernemer van het jaar 2018? Dat wordt bekend gemaakt op de receptie van de Bedrijfskring Zeewolde op donderdag 11 januari in The Lux.  Op een verkiezingsavond in november in De Verbeelding konden ondernemers al hun stem uitbrengen (na een kort ‘pitch’ waarin de kandidaten zich voorstelden). Deze stem weegt zwaar bij de uiteindelijke beslissing van de vakjury.

Bevri kreeg vooral bijval van ondernemers van het Trekkersveld; zij die het bedrijf van nabij kennen roemen het wegens de grote innovatieve kracht en het op service gerichte no-nonsense ondernemerschap. GildenGroen stal menig hart met een pleidooi om als ondernemer ook iets terug te doen voor de gemeenschap; het sociale ondernemerschap geeft deze genomineerde extra glans. Tegel & Sanitair Depot maakte indruk met de authenticiteit van de jonge ondernemers die een staaltje ondernemerschap ten toon spreidden – met bijbehorende cijfers – waar menig doorgewinterde ondernemer jaloers op zal zijn.

Al dertien jaar organiseert de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) deze ondernemersverkiezing. Ieder jaar worden er drie bedrijven genomineerd. De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door de sponsors Lentink De Jonge, Rabobank Flevoland en Zeewolde Zakelijk (gemeente Zeewolde). De winnaar gaat automatisch door naar de verkiezing van de Flevopening TOPonderneming 2018, die op 13 april tijdens een groots ondernemersgala in Zeewolde wordt uitgereikt.

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden in The Lux en begint om 19.30 uur.