Winterfair Philagilde

woensdag 20 november 2019 08:56

Blik op Zeewolde- De jaarlijkse Winterfair van Philagilde wordt gehouden op vrijdag 29 november van 14.00 tot 20.00 uur. Er is van alles te doen en te beleven. Je kunt tegen een kleine vergoeding genieten van wat drinken met een stukje eigen gemaakte taart. Zoekt je nog een leuk kadootje voor december, er zijn verschillende hand gemaakte producten te koop ,die gemaakt zijn door de cliënten, zoals broodplanken met gebrande teksten, kaarsen gemaakt van koolzaadwas, pindakransen, vogelhuisjes etc.

U kunt een kijkje nemen op Philagilde waar de was voor de woonlocatie van de Kastanjelaan gedaan wordt door de cliënten met professionele was en droog machines. Ook kunt u zien welke werkzaamheden en activiteiten er zoal gedaan worden op het dagcentrum. Wil je zelf creatief bezig zijn dan kan je een kaars maken.

Wil je een sportieve uitdaging, dan kan je een fietstochtje maken op het fietslabyrint, de duofiets of een potje tafeltennissen. Voor de lunch kun je voor een klein bedrag een patatje krijgen bij de kraam. Lijkt het je leuk om een parcours te rijden op de zitgrasmaaier , dan is daar nu de kans voor. We hopen op veel belangstelling.

Dagbestedingcentrum Philagilde is te vinden op het Gildenveld (Gildenveld 65)