Winkeltje te huur in ‘De Winkeltjes’

vrijdag 4 september 2020 08:02

Blik op Zeewolde- ‘Altijd wat anders’ is de slagzin van De Winkeltjes, mogelijk de meest bijzondere shop in shop van Nederland. In ieder geval zeer favoriet in Zeewolde als winnaar van de eerste prijs voor Centrumondernemer van het Jaar. In ‘De Winkeltjes’ zijn ruim zestig verschillende winkeltjes gevestigd, sommigen met niet meer dan een plank, anderen met één of meerdere tafels of meerdere vierkante meters vloeroppervlak. De afgelopen maand zijn er weer nieuwe ondernemers bijgekomen, anderen hebben hun verkoopruimte uitgebreid.

Nieuw is Praght bier en andere producten van ‘vers uit de polder’ zoals kaas, jams en sappen. De grote stand wenskaarten is uitgebreid  met inpak/geschenkpapier. Nieuw zijn ook verzorgingsproducten en een klein plantenwinkeltje: ‘plenty green’. Coosa Natuurlijk heeft het assortiment uitgebreid met een nieuw merk CDB-olie.

De variatie in De Winkeltjes is groot, naast verschillende modewinkeltjes, zaken met woningaccessoires en potten, sierraden, een mooie sortering koffie en thee, verantwoord kinderspeelgoed, de bekende tassenzaak en de hengelsportafdeling.

Momenteel is er weer ruimte te huur. Mail Sylvia Bergsma: dewinkeltjeszeewolde@hotmail.com

De Winkeltjes is te vinden in winkelgalerij het Ravelijn.