Winkels hanteren weer reguliere openingstijden

donderdag 7 mei 2020 15:37

Blik op Zeewolde- De winkels in ons dorp zijn vrijwel niet dicht geweest tijdens de Coronacrisis. Binnen alle mogelijkheden hebben zij hun diensten aangepast en de winkel corona-proof gemaakt om op die manier hun klanten ten alle tijden goed te kunnen bedienen. Vooral in de modewinkels was het te merken dat het minder druk was dan voorgaande maanden. Daardoor waren de winkels korter open.

“We merkten dat klanten voorzichter waren om het dorp in te komen. Door specials samen te stellen en thuis te bezorgen konden wij hen toch helpen. Maar nu merken we dat het drukker begint te worden, om nog steeds op veilige manier te blijven winkelen gaan wij daarom weer open volgens onze reguliere openingstijden.” vertelt Colita Meijer van Sportique.

Naast dat de kappers weer open mogen vanaf 11 mei, verruimen de modewinkels dan ook hun tijden weer naar de reguliere tijden.

“Het mooie weer wat er is, kinderen die naar school gaan, toch even wat luchtigs in deze tijden, allemaal zaken waar nieuwe kleding of schoeisel bij hoort. Dan is het fijn dat Zeewolde alles kan bieden wat er nodig is van jong tot oud en ik elk gewenst budget. Dus mensen hoeven Zeewolde niet uit en kunnen in eigen dorp blijven, dicht bij huis.” Jan Willem van Hafkamp modeschoenen merkt aan zijn klanten dat ze dit prettig vinden.

De modewinkels heten u net als alle winkeliers  van harte welkom in hun winkel. Zij doen er alles aan om u veilig te laten winkelen. Wel vragen zij u de maatregelen in acht te nemen wanneer u komt en thuis te blijven bij klachten. Wanneer het nodig is helpen zij u ook graag telefonisch, via internet of bezorgen zij thuis.