Winkelhaven bruist tijdens nacht van Zeewolde

zondag 13 augustus 2017 16:14

Vrijdagavond 18 augustus bruist Zeewolde weer volop. Iedereen is welkom om tijdens de ‘Nacht van Zeewolde’ de vakantieperiode in een heel gezellige sfeer af te sluiten. ‘Meet & Greet’ is naast ‘Shop till you drop’ al vele jaren het centrale thema. Gewoon iedereen weer even ontmoeten, bijkletsen onder het genot van een hapje of drankje en natuurlijk de hele avond lekker shoppen én genieten van live muziek.

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open.  Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zijn tot middernacht geopend. ‘De Nacht’ is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00 tot 01.00 uur te genieten is van live muziek op verschillende podia.

Op het Kerkplein wordt een gezellige sfeer gecreëerd met zanger Mike Klein, zangeres Sharon Heer en DJ René van Ingen. Op het Raadhuisplein speelt de sfeervolle band De Pianoshow afgewisseld door dj’s Sten Kluts en Tim van Oosten. Een bezoekje meer dan waard en goed te combineren met een drankje of hapje op de prachtige terrassen.

In de Raadhuisstraat zorgt de Zeewoldense band Stick Around voor een gezellig sfeertje met live muziek. Binnen bij Café de Mens zorgen zanger Martin Williams en DJ Martinez voor de juiste sfeer. De centrumondernemers verrassen de bezoekers traditiegetrouw met mooie acties, waarbij de kortingen behoorlijk kunnen oplopen naarmate de avond vordert.