Win met chocoladeletters speuren

maandag 25 november 2019 11:31

Blik op Zeewolde- Sinterklaas is zaterdag weer goed aangekomen in Zeewolde, zoals altijd rond 13.30 uur maar ook altijd weer een opluchting dat alles in orde is gekomen. De VCZ (vereniging centrumondernemers) heeft een mooie actie aan de verjaardag van de goedheiligman gekoppeld: speuren naar chocoladeletters.

Van 29 november tot en met 5 december kan er door kinderen weer gespeurd worden in het centrum van Zeewolde. Her en der liggen chocoladeletters in de etalage bij de winkeliers. Kijk goed hoor, want ze liggen in elk hoekje en gaatje. En er zijn leuke prijzen te winnen!

Bij het Pietenhuis (tijdens openingstijden), Cafetaria Twilight, De Winkeltjes en Bakkerij de Toren kunnen kinderen een speurkaart halen. Daarmee kunnen ze op zoek naar 14 letters.
Deze 14 letters vormen een zin van 3 woorden.

Wanneer het antwoord gevonden is kan de speurkaart bij dezelfde winkels weer ingeleverd worden met naam, leeftijd, emailadres of telefoonnummer. Dit kan tot 5 december.
Uiterlijk 7 december wordt bekend gemaakt welke speurders leuke prijzen hebben gewonnen.

Het Pietenhuis is zoals bekend gevestigd in winkelgalerij Ravelijn tussen Action en De Winkeltjes. Voor de openingstijden: www. pietenontour.nl/pietenhuis/