Wie wordt de opvolger van Bevri?

dinsdag 19 juni 2018 11:13

Blik op Zeewolde- Oproep voor nominaties voor de titel Ondernemer van het Jaar 2019. Wie neemt het stokje over van Bevri?  Iedereen die een bedrijf kent dat een uitzonderlijke prestatie levert of juist al jarenlang continuïteit biedt aan vele werknemers, betrokken is bij de Zeewolder samenleving kan dit bedrijf nomineren. Dat kan eenvoudig door een mail aan de Bedrijfskring. Graag erbij vermelden  waarom dit bedrijf de titel verdient.

In januari  was het  een nek-aan-nek-race: de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018. Het werd Bevri Banden en Velgen. Zij wonnen op  innovativiteit en ondernemerschap.

Doel van de verkiezingen is de schijnwerper richten op het Zeewolder bedrijfsleven en de pareltjes onder deze bedrijven in het zonnetje te zetten.

De jury bepaalt, naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken, welke drie bedrijven doorgaan naar de finaleronde op 15 november. Daar presenteren de bedrijven zich tijdens de verkiezingsavond. Aan de hand van de uitgebrachte stemmen met motivatie gaat de jury daarna in conclaaf, rekening houdend met de uitgebrachte motivaties.  Tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in januari 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Nominaties van kandidaten mailen naar info@bedrijfskringzeewolde.nl