Werkzaamheden aan fietspad Spiekweg

maandag 31 augustus 2020 15:38

Blik op Zeewolde- Vanaf vrijdag 4 september tot en met uiterlijk woensdag 9 september worden delen van het fietspad Spiekweg gerepareerd. Er is geen omleiding. (Brom)fietsers moeten afstappen en kunnen via kunststof rijplaten in de berm hun weg vervolgen.  Het beton dat gebruikt wordt om de delen van het fietspad te repareren, moet goed uitharden. Daarom zal er ook een betonwacht aanwezig zijn, zodat er geen afdrukken in het verse beton worden gezet.

Vrijdag 4 september starten de voorbereidende werkzaamheden voor de reparatie van het fietspad Spiekweg. Op maandag 7 en dinsdag 8 september vinden de herstelwerkzaamheden aan het betonnen fietspad plaats. In geval van slecht weer wordt er ook op woensdag 9 september gewerkt.

Tijdens de (voorbereidende) werkzaamheden is er geen omleidingsroute ingesteld. (Brom)fietsers moeten afstappen en kunnen door de berm te voet over kunststof rijplaten hun weg vervolgen. Verkeersborden langs het fietspad geven aan waar er gewerkt wordt en er zijn verkeerregelaars ter plaatse om het (brom)fietsverkeer te begeleiden.