Welkom op de vernieuwde online dagkrant

zaterdag 7 december 2013 11:14

De vernieuwde online dagkrant BlikOpZeewolde.nl is nu duidelijk één geheel met de tweewekelijkse huis-aan-huis-krant. Samen zijn zij de meest complete en actuele nieuwsbron van Zeewolde. Online wordt al het dagelijkse nieuws gepubliceerd. In de krant is daardoor ruimte voor verdieping, verbreding, achtergronden, rubrieken, columns en human interest.

Op de online dagkrant krijgt het nieuws als altijd veel aandacht, maar is de fotografie duidelijker aanwezig. De eerste regels geven aan waar het bericht over gaat, klik op de foto en het gehele artikel verschijnt.

Achter de banners zitten bedrijfspresentaties van onze adverteerders. Met één muisklik ziet u alle informatie in één oogopslag. Door de adverteerders kan het nieuws gratis aangeboden worden.

De sidebar is onze servicerubriek, met elke dag een nieuw filmpje, blogs, het weer, de gemeentepagina en schrijfsel van de burgemeester, winkelen in Zeewolde, de eerstkomende activiteiten, de ponttijden en de laatste ingezonden foto van de fotowedstrijd.

BlikOpZeewolde is voor u maar ook door u. Dus wordt u ook opgeroepen uw tips, (bedrijfs)nieuwtje, jubileum, Sarah, Abraham, een geboorte, huwelijk, een bijzondere hobby aan ons door te geven.

4 Reacties op “Welkom op de vernieuwde online dagkrant

 1. Wat een drukke en onoverzichtelijke toestand, wat een achteruit gang,

  Zo raak je de lezers wel kwijt ja.

 2. Inderdaad is deze verandering geen verbetering, maar we leven in een vrij land waar smaken kunnen verschillen.
  Gelukkig hebben we in Zeewolde genoeg alternatieven om het nieuws te vernemen.

 3. Ik snap dit niet. Op Facebook staan er allemaal positieve reacties op jullie nieuwe website en hier alleen maar twee negatieve. Of zijn dit mensen die niet op FB durven te reageren ofzo want dat moet daar onder je eigen naam. Ja, meningen verschillen, maar jullie vorige website was ouderwets, deze is modern en ziet er fris uit. Ik vind em in ieder geval super!!

 4. Carla meningen mogen verschillen en ik vind deze site rommelig en overzichtelijk geworden.
  De opmaakt is niet geschikt voor een nieuwssite.
  Ik ga in het vervolg mijn nieuws wel op andere sites die Zeewolde rijk is lezen.

Reageren op de nieuwsberichten kan via onze Facebookpagina.