Weer steun voor LOCT

donderdag 5 juli 2018 18:50

Blik op Zeewolde- Het Leer- en ontdekcentrum LOCT heeft vanmiddag een cheque ontvangen van 500 euro. In het LOCT (een vrijwilligersorganisatie), gevestigd binnen de VMBO school De Oriënt, maken leerlingen van basisscholen en de onderbouw van het voortgezet onderwijs kennis met nieuwe techniek en technologie. Leerlingen werken aan uitdagende leer- en ontdekopdrachten, experimenteren met techniek en ontdekken hoe leuk dit kan zijn.

BioBrass ontving de cheque van de gemeente als winnaar van de ondernemersprijs 2017, de enige voorwaarde: hij moest doorgegeven worden naar een goed doel in Zeewolde. De eer om de cheque door te geven was aan Cora Achterberg van Gildengroen, één van de drie genomineerden voor de ondernemersprijs 2018. Het waardepapier werd uitgereikt tijdens de (dit keer door Gildengroen gesponsorde) maandelijkse Businessborrel van de Bedrijfskring, de organisator van de ondernemersverkiezing.

Het LOCT was ook één van de twee goede doelen van de Lion’s haringparty. Daar nam bestuurslid Fred van Bergen een cheque van 2000 euro in ontvangst.

Op de foto geeft Cora Achterberg de cheque aan  coördinator Evelien van Soest, naast haar bestuurslid Rixt Dijkstra en begeleider Charl Stoffels.