Way 2 Move brengt mensen in beweging

maandag 17 september 2018 11:57

Blik op Zeewolde- ‘Door het geven van de beweeglessen aan jonge kinderen begon het te kriebelen’, zegt Nicole Liefhebber. ‘Ze bundelde haar expertise (als docent sport en bewegen) en ervaring en startte Way 2 Move Zeewolde . ‘Ik wil anderen in beweging wil brengen, fysiek én mentaal’.

Als beweegcoach zet ik mijn allround expertise op het gebied van sport en bewegen in om mensen te laten ervaren hoe leuk en belangrijk bewegen is. Ik heb jaren gewerkt als docent lichamelijke opvoeding in het middelbaar onderwijs. En in sportcentra als judo-, dans- en fitnessinstructrice. Way 2 Move Zeewolde is ontstaan uit mijn passie voor sport en bewegen en de wens om anderen te begeleiden om in beweging te komen en hiervan te genieten. Niet alleen fysiek, maar…..net zo belangrijk….ook mentaal. Ik zie bewegen als een krachtig middel op weg naar een belangrijk doel: ontwikkelen, sterker maken en ontspannen van lichaam en geest. Het is mijn uitdaging dat de sporters de ontwikkeling die ze fysiek en mentaal tijdens het sporten doormaken in hun dagelijks leven meenemen. Als dat lukt is er een waardevol doel bereikt. 

Ik richt me in het bijzonder op tieners en volwassenen die behoefte hebben aan een rustige omgeving en extra individuele begeleiding. De trainingen vinden plaats in kleine groepjes of in de vorm van personal training op een rustige indoor- en outdoorlocatie. De groepen kunnen samengesteld worden n.a.v. niveau en persoonlijke doelen. Ik bied de mogelijkheid voor plustrainingen. In deze lessen maak ik extra ruimte voor individuele begeleiding en doelen die meer tijd en aandacht vragen. Denk hierbij aan kinderen of volwassen met een burn-out, depressie of een laag zelfvertrouwen. Door de lessen aan te passen aan ieders mogelijkheden is er ruimte voor ontspanning en plezier.

De lessen bevatten onder meer elementen van running, fitness, sport en spel en zelfverdediging. Daarnaast bestaat mijn aanbod uit reguliere small group trainingen, personal training en trainingen of lessenreeksen voor grote groepen (aan te vragen door scholen bijvoorbeeld).

Bewegen vormt samen met gezonde voeding, voldoende slaap en ontspanning een belangrijke factor op weg naar een gezonde levensstijl. Door de krachten te bundelen met andere Zeewolder ondernemers, en hun expertise op het gebied van gezonde voeding, ontspanning en coaching in te schakelen, biedt Way 2 Move Zeewolde een compleet plaatje. Naast het vaste rooster zullen er maandelijks op zaterdagochtend open lessen en workshops georganiseerd worden gericht op deze thema’s. Ook voor niet-leden. Zaterdag 13 oktober zal de eerste open ochtend plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie hierover en het totale aanbod op www.way2movezeewolde.nl