Vuile huichelaar met ‘Morgen begint nu’

vrijdag 14 februari 2020 14:48

Blik op Zeewolde- Is het een hilarisch theaterconcert, cabaret of een personality show? De voorstelling ‘Morgen begint nu’ past niet in een hokje; het is alles tegelijk. Zaterdag 29 februari, 20.00 uur, theater The Lux. Saskia van Zutphen en Paulette Willemse kijken met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen ze nou eigenlijk?! Wat staat er op hun bucketlist?! Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, ze willen iets veel lastigers, ze willen gezíen worden.

Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Mannen mogen komen, maar wel op eigen risico. Dus haak in bij Vuile Huichelaar 6, want “Morgen begint nu”! Kaartjes kosten 25 euro (inclusief koffie bij ontvangst, pauzedrankje & hapje) en zijn te bestellen via www.zeewoldelive.nl of telefonisch via 06 – 52 86 64 54.

Dit programma wordt aangeboden vanuit de stichting Zeewolde Live! De stichting voor het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten aan de inwoners van en bezoekers aan Zeewolde.Fotografie Monique Hoffmann