Vooronde ONK poker

woensdag 10 april 2019 11:43

Blik op Zeewolde- Woensdag 1 mei 2019 organiseert het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker) in samenwerking met Restaurant Asian Paradise voor de 5e keer het Pokerkampioenschap van Zeewolde. Na vier succesvolle voorrondes van het nationale pokerkampioenschap wordt dit jaar een jubileumeditie.

Het pokerkampioenschap  is een jaarlijks terugkerend evenement waar pokerliefhebbers uit de omgeving een laagdrempelig en gezellig pokertoernooi spelen. Met professionele pokertafels wordt de speellocatie elk jaar weer omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers spelen om de titel ‘Pokerkampioen van Zeewolde’. De kampioen van 2019 kwalificeert zich direct voor de landelijke finale die op zaterdag 6 juli plaatsvindt in Ermelo. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald of er nog iemand naar de finale mag en hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales.

Iedereen die mee wil doen kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Deelname aan het pokertoernooi kost  €12,50. Het Pokerkampioenschap van Zeewolde begint om 19.00 uur.