Volle maanwandeling met warme choco, verhalen en muziek

donderdag 11 januari 2018 09:44

Blik op Zeewolde- Op zaterdagavond 3 februari 2018 houden Staatsbosbeheer en IVN Zeewolde een spannende wandeling in het Horsterwold. Het is dit weekend volle maan en de ervaring is dat een boswandeling bij volle maan een heel bijzondere ervaring is. De dag loopt ten einde, de zon gaat onder. De schemer valt over het Horsterwold, de dag gaat over in nacht, de duisternis en geluiden van het bos worden je metgezellen. De route loopt langs kampvuren, warme chocolademelk, verhalen en muziek: de vollemaan-serenades van de band Ackoord.

Wie weet ontmoet je onderweg nog nachtdieren als de vos of uil. Maar bovenal beleef je de mystieke sfeer van het Horsterwold bij volle maan. Maak samen met de gids van Staatsbosbeheer/IVN deze wandeling door bos en veld. Wanneer het deze avond stormt of zware regenval is, gaat de wandeling niet door.

De wandeling is geschikt voor jong en oud.  Kinderen vanaf 6 jaar zijn met hun ouders van harte welkom. De start is om 19.30 uur op de parkeerplaats bij de Parkeerplaats van groepskampeerterrein ‘De Banken’ aan de Dasselaarweg 45. (Voorbij de schuur van jongeren 19 nu.)

 

De wandeling duurt circa twee uur. Deelname kost € 4,- voor volwassenen, kinderen van 6 t/m 12 jaar € 2,- Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

 

Informatie via de website van Staatsbosbeheer. www.staatbosbeheer.nl