VVD zoekt raadsleden en geeft daar vijf redenen voor

donderdag 20 juli 2017 16:31

Blik op Zeewolde- Op 21 maart 2018 gaan de stembussen weer open en kan er binnen onze gemeente gestemd worden op leden voor de gemeenteraad. De VVD zoekt raadsleden en geeft daar vijf redenen voor. 1. Ik wil een zinvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het dorp. Zeewolde is een dorp in beweging. Een dorp waar het goed is om te wonen, werken, studeren en leven. Jij wil een zinvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze prachtige gemeente.

2. Ik heb goede ideeën om het dorp voor de Zeewoldenaren beter te maken. Jij bent creatief en hebt nieuwe ideeën. Als raadslid zet je je in om Zeewolde voor alle Zeewoldenaren beter te maken. Samen met je collega’s in de fractie probeer je Zeewolde elke dag weer liberaler te maken. 3. Ik wil nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen. Het raadswerk is niet alleen nuttig voor nu maar ook in de toekomst. Binnen de gemeenteraad krijg je voldoende kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Naast de studiedagen die door de gemeente worden aangeboden krijg je ook de mogelijkheid om je binnen de partij verder te ontwikkelen.*

4. Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en mijn netwerk uitbreiden. Raadswerk is mensenwerk. Uiteindelijk maak je beleid waar inwoners en bedrijven van Zeewolde wat aan hebben. Als gemeenteraadslid maak je de verbinding tussen de gemeente en haar inwoners. Niet alleen achter een bureau maar juist door met Zeewoldenaren in gesprek te gaan. Goed voor je netwerk.

5. Het raadswerk is ook gewoon ontzettend leuk werk.Liberale mensen zijn optimistisch. Dat maakt het werk als raadslid bij de VVD ook gewoon ontzettend leuk. Naast het (formele) werk dat je moet verzetten is er natuurlijk altijd gelegenheid voor gezelligheid en is de VVD altijd wel in voor een borrel na een avond hard werken binnen de fractie. Klinkt goed, toch?

Als raadslid ben je volksvertegenwoordiger. Je controleert het college van Burgemeester & Wethouders en je maakt nieuw beleid. Kortom de toekomst van Zeewolde begint bij jou als raadslid. Word jij onze nieuwe collega? Ben je geïnteresseerd, mail dan naar info@jaaplodders.nl