Verkiezingsprogramma D66 met ‘Kansen voor iedereen’

maandag 5 februari 2018 23:06

D66-Zeewolde presenteerde vrijdag haar verkiezingsprogramma. De titel: ‘Kansen voor iedereen’. Fractievoorzitter Gerrit van der Meer overhandigde het eerste exemplaar aan lijsttrekker en zijn beoogd opvolger Robin Visker. Deze vertelde dat D66 ook lokaal blijft kiezen voor het stimuleren van persoonlijke liberale keuzes en kansen. Naast deze ‘kansen voor een ieder’  gaf hij aan de groei centraal te stellen.

Groei van banen, groei van woningen, groei van toerisme, groei van participatie en groei van inwoners. Deze groei zal automatisch ook een groei van voorzieningen ( grotere sporthal en zwembad) en groei van het centrum bewerkstelligen. Visker noemde hier een geleidelijke groei richting 30.000 inwoners noodzakelijk.

Aan het einde van zijn relaas beklemtoonde hij de mix van jonge en oude kandidaten op de kandidatenlijst. D66 zoekt met nadruk naar wat ‘ons’ bindt en niet waarin we verschillen.  Het gehele D66 verkiezingsprogramma is te downloaden via https://zeewolde.d66.nl/content/uploads/sites/40/2018/02/D66-Prog-2018-Def.pdf