Verenigingen en clubs doen mee aan Rabo Club Support

woensdag 2 oktober 2019 14:14

Blik op Zeewolde- Onder de verenigingen en clubs die meedoen aan Rabo Club Support ook Zeewolde Winterworld. Het bestuur van Zeewolde Winterworld zorgt er ook dit jaar weer voor dat er gedurende de Kerstvakantie geschaatst kan worden op het Kerkplein. De voorbereidingen hiervoor zijn al weer in volle gang.

De eerste benodigdheden zijn inmiddels al besteld. Er komt weer een mooie ijsvloer op het plein en ook de grote tent met daarin de koek- en zopie zal er weer komen. Een periode van reuring en gezelligheid in het dorp. Om dit alles mogelijk te maken doet het bestuur haar uiterste best om zoveel mogelijk vrijwilligers en sponsoren te interesseren voor dit grote evenement. Zonder heel veel vrijwilligers lukt het niet, maar ook zonder sponsoren zal het niet lukken. Aan alle evenementen hangt ook altijd een prijskaartje.

Dit jaar doet Zeewolde Winterworld voor het eerst mee aan de Rabo Club Support. De Rabobank vindt dat verenigingen en stichtingen een onmisbaar onderdeel zijn in Nederland. Ze verbinden de samenleving en zorgen voor sociale netwerken. Daarom investeert de Rabobank elk jaar in verenigingen en stichtingen. Ieder lid van de Rabobank kan van 27 september tot 11 oktober zijn/haar stem uitbrengen op de vereniging die hen het meest aanspreekt.

Tijdens de openingsperiode van Zeewolde Winterworld wordt op een ochtend aan alle rolstoelgebruikers de mogelijkheid geboden om ,onder begeleiding, met de rolstoel het ijs op te gaan. Elk jaar is dat weer een geweldige happening. Om de kosten voor deze ochtend te minimaliseren heeft Zeewolde Winterworld zich aangemeld voor de Rabo Club Support.

www.rabo-clubsupport.nl