Veel vrijwilligers nodig voor komst Sinterklaas en pieten

donderdag 5 september 2019 10:11

Zeewolde- Vele mensen in Zeewolde zullen de Sint en Pieten van Pieten on Tour wel kennen. Maar is ook algemeen bekend dat zij ondersteund worden door tal van vrijwilligers die op de achtergrond zorgen dat Sint en zijn pieten op pad kunnen? Al deze vrijwilligers samen zetten zich ieder jaar in om kinderen die onder de armoedegrens opgroeien een leuk Sinterklaasfeest te laten vieren.

De stichting werkt nu twee jaar met verschillende commissies, die compleet worden gerund door vrijwilligers. Denk hierbij aan een ICT commissie, beeld en geluid commissie en natuurlijk een Pietenhuis commissie. Iedere vrijwilliger kan bij Pieten on Tour zijn ei kwijt. Hierbij staat ook voorop dat iedereen plezier heeft, want Pieten on Tour vindt het belangrijk dat de Sinterklaasperiode niet alleen voor de doelgroep, maar ook voor de vrijwilligers een feestje is.

Voor deze commissies is Pieten on Tour op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, want het is belangrijk dat ook achter de schermen alles op rolletjes loopt. Wie geïnteresseerd is kan een kijkje nemen op www.pietenontour.nl

Pieten on tour is ook aanwezig op de Cultuur en Sportmanifestatie op 14 september. Iedereen met vragen kan van 12:00 tot 15:00 uur terecht bij de enthousiaste vrijwilligers, die alles kunnen vertellen over wat vrijwilliger zijn bij Pieten on Tour nu zoal inhoudt.