Vaderdagontbijt en viergangen vaderdagdiner van de Green Egg bij Kok Experience

dinsdag 16 juni 2020 13:48

Blik op Zeewolde- Zondag 21 juni is het vaderdag. Verras vader met een speciaal vaderdagontbijt van Kok Experience. Je bestelt het vaderdagontbijt gemakkelijk en snel online. Zodra de bestelling binnen is, krijg je binnen 24 uur een betaallink met het verzoek het ontbijt te betalen. Er zijn twee opties: een vaderdagontbijt bestaande uit belegde broodjes, croissant, beleg en jus d’orange en een vaderdagontbijt bestaande uit een Grill & Chill burger met 100% rundvlees en een Brand Weizen 0/0. het ontbijt kost 15,- euro.

Kok Experience bezorgd in Harderwijk, Hierden en Ermelo (niet op vakantie- of recreatieparken). Om 09.30 uur wordt een ronde in Zeewolde gereden om te bezorgen. De bezorgkosten zijn €2,50 per bestelling.

Het is ook mogelijk van 08.00 tot 10.00 uur de bestelling af te halen bij de receptie van Kok Experience (hoofdweg 2, Harderwijk)

Reserveren: https://www.kokexperience.nl/vaderdagontbijt/

Zondag 21 juni is het Vaderdag. Wij organiseren die dag een Vaderdag Viergangendiner van de Green Egg. Bij mooi weer zit je in de buitentuin en bij slecht weer in het restaurant of het Grill & Chill lokaal.

Kok Experienxe serveert ook een viergangendiner van de Green Egg. Dit wordt uitgeserveerd aan tafel en bestaat uit:

  • Focaccia van de Green Egg met Piro Piro aioli
  • Carpaccio van gerookte entrecote met rookaroma van Whisky
  • Bier bitterbal met een black tiger prawn teriyaki
  • Ierse ribeye graan gevoerd met truffeljus, kastanjechampignons en steakhouse patat
  • Grilled Pineapple Dessert
  • Inclusief bijpassend biertje of wijntje bij het hoofdgerecht

€39,50 per volwassene
Vol = vol (Het is ook mogelijk a la carte te komen dineren). 

Kinderen kunnen een kindermenu van de menukaart bestellen. De kinderen kunnen vanaf 16.30 uur voor €2,- per kind spelen in het speelparadijs. Is je rekening boven de €200,-? Dan wordt het €2,- tarief van de rekening gehaald. Dit geldt alleen bij diner.