Vacatures Bouwonline.com: chauffeur in bezit van BE-rijbewijs (op oproepbasis) en een chef werkplaats/timmerman en bijbaantjes

maandag 18 januari 2021 17:19

BouwOnline.com zoekt een chauffeur in bezit van BE-rijbewijs (op oproepbasis)

Je levert de bestellingen uit die online geplaatst worden. Zowel je route als je lading verschilt per dag. Jij bent ons visitekaartje. De laatste die contact heeft met onze klant. Dus van belang dat je representatief bent en uiteraard sociaal.

Werkdagen van maandag t/m vrijdag. (Je begint om 07.30 tot einde route). We zoeken een iemand die representatief, precies, flexibel, punctueel, enthousiast een teamplayer is en woonachtig in Zeewolde of directe omgeving.

Wat bieden wij je? Een goed salaris en een fijne werkomgeving.

Daarnaast zijn we op zoek naar een chef werkplaats / timmerman. Het betreft een fulltime baan van maandag t/m vrijdag. (Je begint om 07.30 tot 17.00). Je bent verantwoordelijk voor onze zagerij en de kwaliteit van het zaagwerk.

We zoeken iemand die precies is, kennis heeft van materiaal en machines, hardwerkend, flexibel, vrolijk en een teamplayer is woonachtig in Zeewolde of omgeving.

Wat bieden wij je? Een goed salaris en een fijne werkomgeving.

Bijbaantje gezocht? Ook hier zijn genoeg mogelijkheden voor bij BouwOnline.com. Middagen, ochtenden informeer gerust naar de mogelijkheden.

In de zomervakantie ook mogelijkheden om meer uren de maken.

Bij interesse stuur dan je cv plus motivatie naar hgalema@bouwonline.com of bel 036-8482760.