Vacature: magazijnmedewerker Timmerman B.V.

donderdag 5 maart 2020 19:22

Blik op Zeewolde- Timmerman B.V. is een modern familiebedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop, service en onderhoud van landbouw- en grondverzetmachines. Wij zijn dé regionale dealer van een aantal topmerken zoals New Holland, Case IH, Steyr en Hitachi in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met zes vestigingen beschikken wij over een krachtig en fijnmazig netwerk om onze klanten te ondersteunen met optimale productinformatie, brede productkennis, snelle aftersales, ruime onderdelenvoorziening en technische support.

Voor onze vestiging in Swifterbant zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste: Magazijnmedewerker (m/v) – fulltime.
Functieomschrijving Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bestellen, opbergen, uitgeven en administreren van alle onderdelen die door de vestiging Swifterbant worden verkocht. Jij staat klanten te woord omtrent prijzen en levertijden van onderdelen en geeft advies. 


Kijk voor meer informatie over deze vacature op timmermanbv.nl/werken-bij Timmerman B.V., Industrieweg 15, 8255 PB Swifterbant, T +31 (0) 321 32 00 02 www.timmermanbv.nl