Tweede editie pop up streekdiner in ‘De Beleving’

vrijdag 5 oktober 2018 12:09

Blik op Zeewolde- Op woensdag 31 oktober wordt de tweede editie gehouden van het pop up streekdiner, het evenement waar streek, smaak en beleving elkaar vinden. Onder leiding van chef-kok Erik Vos wordt met overheerlijke producten uit de Flevopolder, een 4-gangen diner geserveerd. Deze editie is uitgebreid met verhalen van een aantal boeren over hun producten, in de vorm van een kleine streekmarkt en er zal lokale muziek ten gehore worden gebracht!

Het diner a € 37,50 vindt plaats om 19.15 uur in de Beleving, Winkelweg 61 (zuidlob). Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom voor een drankje en een bezoek aan de streekmarkt.  Reserveren kan online op: www.hetstreekdiner.nl Wees er snel bij, want er zijn maar 50 plaatsten beschikbaar!

www.facebook.com/Popuphetstreekdiner/

 

Pop-Up Het Streekdiner is een lokaal initiatief van drie boerinnen ondersteund door Zmaakmakers, onderdeel van Puur Zeewolde, om kennis te nemen van lokale producten. In samenwerking met lokale boeren, fruittelers, kaasmakers, bierbrouwers, wijnmakers en koks organiseren zij diners, waar van eten een beleving wordt gemaakt.