Tweede editie dorpsquiz ‘K WIS’T op komst

donderdag 9 november 2017 10:15

‘K WIS’T is een quiz die bedoeld is voor saamhorigheid en gezelligheid, maar natuurlijk ook om je kennis van Zeewolde te vergroten. De dorpsquiz duurt drie dagen, van het ophalen van het vragenboekje op woensdagavond 27 december tot en met het inleveren van het boekje met de antwoorden op vrijdagavond 29 december 2017. Bij de start krijgen de teams een boekje met 75 vragen die handelen over het heden en verleden van ons mooie Zeewolde, maar ook over algemene zaken, sport en natuur en ja, ook rekenen.

Voor het winnende team ligt er een hoofdprijs klaar van € 444,40, terwijl de tweede prijs van € 222,20 bedraagt. Wat is er leuker dan het slimste team van Zeewolde te zijn en een mooi geldbedrag te winnen voor je (sport)vereniging, school, familie, vrienden, buren, enz.

Het ophalen en terugbrengen vindt plaats in de tent van Zeewolde Winterworld op het Kerkplein. De uitslag wordt bekendgemaakt op vrijdagavond 5 januari 2018, waarna de prijsuitreiking direct plaatsvindt in kerkcentrum Open Haven op het Kerkplein.

Vorig jaar, de eerste editie, was een succes met een kleine vijftig teams.

Teams kunnen zich aanmelden via www.zeewoldekwist.nl en is geslaagd na overmaking van € 10,- op bankrekening IBAN NL37 ABNA 0433474173 ten name van de VCZ (Vereniging Centrum Ondernemers). Bij het overmaken  teamnaam vermelden! Aanmelding ook mogelijk bij Hobby-Time aan de Marktstraat 8.