TVZ Pareltriathlon met ‘lunch’barbecue toe

maandag 22 juli 2019 12:57

Blik op Zeewolde-Zwemmen, fietsen en lopen, deze drie sporten zijn bekend bij velen van ons maar direct achter elkaar volbrengen is weer een ander verhaal. Wil je deze uitdaging wel eens aangaan met jezelf of samen met anderen? De Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) organiseert op zondag 1 september hierom haar jaarlijkse triathlon waaraan iedereen aan kan meedoen.

Deze solo, duo of trio-estafette, beter bekend als dePareltriathlon, wordt dit jaar georganiseerd op zondag 1 September. De Pareltriathlon draait om gezelligheid en is zeer laagdrempelig. Dus nodig je broer, zus, neefje, nichtje, oom , tante, buurman, buurvrouw of collega uit mee te doen en zo eens kennis te maken met de triathlon sport en met de TVZ of volbreng solo deze uitdaging. De maximale capaciteit is 60 deelnemers cq teams. VOL=VOL

Wedstrijdinformatie: zwemmen – ca. 500m (1 ronde), fietsen – ca. 22km (2 rondes), lopen – ca. 5km (3 rondes). Zie de TVZ-Zeewolde.nl  voor alle parcoursen.

De locatie is net als ieder jaar op de parkeerplaats bij camping de Parel aan de Groenewoudseweg 71, te Zeewolde. Het loop en fietsparcours zal met TVZ pijlen uitgezet worden met officiële
verkeersregelaars langs de route. De TVZ wedstrijdcommissie heeft voor de editie van 2019 een vernieuwing in de faciliteiten doorgevoerd. Het “parc fermee” of “wisselgebied” is op een nieuwe locatie naast de Horstertocht.

De wedstrijdcommissie benadrukt dat de TVZ Triathlon geen stayer  wedstrijd is. Bij constatering volgt een waarschuwing en moet de deelnemer(ster) kort stilstaan.

Ophalen van de startnummers is vanaf 10.30 uur. Om 10.45 is de briefing van alle deelnemers. Om 11.00 klinkt het startschot.


Meld je snel aan via de speciale website via TVZ-Zeewolde.nl om mee te doen !
Deelname vanaf 16 jaar, ben je jonger dan is deelname mogelijk met toestemming van de organisatie. Meldt je dan even via wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl

De deelname  is gratis voor TVZ-leden. Niet-leden betalen 10,- euro bij individuele deelname en 7,50 euro per deelnemer bij deelname in een duo- of trio-team inclusief een consumptie bij inlevering van het startnummer.

Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats bij het restaurant van Camping De Parel, aansluitend een lunch barbecue plaatsvinden. Hiervoor kun je bij de inschrijving voor opgeven. Ook de niet triatleten kunnen hieraan deelnemen.

De Pareltriathlon 2019 wordt mogelijk gemaakt door Dierenartspraktijk Flevoland, Fysiotherapie Luxor en Camping De Parel. Zijn er vragen, stel ze gerust via wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl