Trèfle Trio met Bouquet Garni in De Verbeelding

woensdag 31 januari 2018 12:53

Het Trèfle Trio brengt haar nieuwste concert onder de vertrouwde naam Bouquet Garni ofwel‚ het bosje geurige kruiden’. Nú, met verse ingrediënten: de kamille van een Bach-aria en -sonate, de kardemon van de Joodse folklore van Bloch en Ravel, en de kruidnagels van warmbloedige Argentijnse tango’s. Zoals een bosje kruiden een gerecht op smaak brengt, zo willen zangeres Ilona Stokvis, fluitiste Noortje Huiskens en pianiste Annemarie de Boer hun publiek muzikaal smaakvol vermaken.

Dit klassieke concert wordt telkens afgewisseld met gesproken toelichtingen, knus, met een knipoog en een kwinkslag. Na hun conservatoriumopleidingen op alle mogelijke manieren muzikaal actief geworden, hebben de drie dames elkaar getroffen in het Trèfle Trio. Wat deze drie vakvrouwen verenigt, is hun ervaring dat er maar weinig leuker is dan samen muziek maken.

Het concert is zowel bedoeld voor ‘kenners’ als voor mensen die zelden of nooit klassieke concerten bezoeken!

Kaarten: € 15,-. Reserveren via  www.deverbeeldingzeewolde.nl. Zaal open vanaf 14.30 uur. Aanvang concert: 15.00 uur. Het concert duurt een kleine twee uur inclusief pauze.