Topondernemers Zeewolde in de schijnwerpers

zondag 20 december 2020 12:33

Blik op Zeewolde- Het nieuwe ‘Succes’ magazine wordt voor de kerstdagen bij 10.000 adressen bezorgd. eerdere edities werden via ‘controlled circulation’ alleen verstuurd aan ondernemers.

Het 1e exemplaar zou deze week tijdens de maandelijkse borrel van de Bedrijfskring, overhandigd worden aan Burgemeester Gerrit-Jan Gorter. Dat zat er echter niet in door alle beperkingen van de nieuwe lockdown.

Elk jaar worden de Ondernemersverkiezingen gehouden, maar dit jaar wordt overgeslagen. Er zijn genomineerden maar er worden dit jaar geen winnaars gekozen,. Toch zetten de ondernemersverenigingen BKZ (bedrijfskring Zeewolde) en VCZ (vereniging centrumondernemers Zeewolde)  alle genomineerden in het magazine de schijnwerpers.

De nieuwe lockdown hakt er voor veel ondernemers behoorlijk in. In het bijzonder in delen van de retail en bij de restaurants en cafés. Maar zeker ook in diverse andere sectoren van het bedrijfsleven.

Het georganiseerde bedrijfsleven doet alles wat in haar vermogen ligt om de ondernemers te steunen en lokaal inkopen, waar mogelijk, te bevorderen. Veel Zeewolder business to business bedrijven zijn niet of slechts beperkt afhankelijk van de lokale economie. Retailers zijn dat meestal wel, waarbij het gelukkig zo is dat een flink aantal winkels de consumenten ook via online bestellingen en bezorgopties goed kunnen bedienen.

 

Cees Steijger heeft het magazine vormgegeven en heeft zelf ook alle interviews gedaan. ‘Het waren inspirerende gesprekken. Mooi om te ervaren hoe deze ondernemers in allerlei verschillende sectoren bezig zijn met puur sang ondernemerschap. Bovendien zijn ze juist in deze tijd extra vereerd met deze aandacht voor hun bedrijf’.