Topmusici brengen Beethoven, Mendelssohn en Schubert in De Verbeelding

dinsdag 7 november 2017 11:36

In de agenda van veel liefhebbers van klassieke muziek staat het al met stip: zondag 12 november,  Randmeerconcert in De Verbeelding. Het optreden wordt verzorgd door topviolist Peter Hanson en pianiste Riko Fufuda die hem begeleidt. op haar eigen fortepiano mee. Het programma : Beethoven, Mendelssohn en Schubert. Extra aantrekkelijk omdat ze de stukken spelen op instrumenten die bij de tijd passen waarin ze gecomponeerd zijn.

Hanson heeft in Londen een glanzende carrière opgebouwd, bij orkesten als The Academy of St.Martin-in-the-Fields en The Academy of Ancient Music. Sinds meer dan 25 jaar is hij de concertmeester van het Orchestre Révolutionnaire et Romantique van Sir John Eliot Gardiner – de absolute top voor muziek uit de eerste helft van de negentiende eeuw. Het kan niet anders dan een onvergetelijk klassiek muziekfestijn worden.

Alle gegevens over de muziek, de musici en de organisatie zijn te vinden op de website: www.randmeerconcerten.nl.

Datum, plaats en tijdstip: zondag 12 november, De Verbeelding Zeewolde. Aanvang 14:00 uur. Zaal open 13.30 uur.Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn in verband met de verwachte grote belangstelling.