Tien centrumondernemers op longlist verkiezing

maandag 28 september 2020 10:47

Blik op Zeewolde- Tien centrumondernemers staat op de longlist voor de verkiezing centrumondernemer van het Jaar van de VCZ (Vereniging Centrumondernemers). De lijs is het resultaat van een poll waar Zeewoldenaren/consumenten hun favoriete centrumondernemer konden voordragen voor nominatie. Hier is in grote getale gebruik van gemaakt.

De centrumondernemers die op de longlist staan zijn in willekeurige volgorde:
Bloomfields and Desjardins, juwelier Niels Christoffels, De Oude Bieb, Mitra Thiele, café Friends, Deen Supermarkten, Jouw Bloemist, visspecialist Chris Koelewijn, Hizi Hair en Modelin Boutique Lingerie.

De genomineerden worden aankomende week bezocht door koppels van twee juryleden. Deze jury bestaat deze editie uit Johan Safaric, voorzitter VCZ, wethouder Wim van der Es, portefeuillehouder centrum, Eduard Plate, retailspecialist uit Zeewolde en Sylvia Bergsma van De Winkeltjes, winnaar van de prijs in 2020.

Aan de jury de taak om uiteindelijk uit deze tien centrumondernemers drie finalisten te kiezen. Wanneer die drie zijn gekozen zullen er presentaties van de finalisten volgen. Dezelfde werkwijze als bij de verkiezing Ondernemer van het jaar van de Bedrijfskring Zeewolde.

Op donderdagavond 19 november volgt de presentatie van de finalisten voor beide prijzen zichzelf.

De winnaars van de verkiezingen worden medio januari 2021 bekend gemaakt worden.