Theater(zang)groep Puur met zevende voorstelling in De Kluit Theater

maandag 15 april 2019 12:02

Blik op Zeewolde- Op zaterdagavond 18 mei is theater De Kluit (Gedempte Gracht) het decor van theatergroep Puur! De dames van deze theatergroep nemen hun bezoekers mee in de wereld voor en achter de schermen van het theater. Dat doen ze op  geheel eigen wijze: eigenwijs, hilarisch, ontroerend. Met sketches en veel zang belooft het weer een gezellige avond te worden.

Veel Zeewoldenaren zijn  inmiddels bekend met de avondvullende voorstellingen van Puur! Dit jaar hebben de zangeressen alweer voor de zevende keer met elkaar een voorstelling gemaakt. De liedjes zijn vaak meerstemmig, soms a capella, soms met begeleidingsbanden.

Het decor doet vermoeden dat we ons met het publiek in een club bevinden uit de jaren ’40. De gezongen nummers en sketches zetten ons echter niet helemaal terug in de tijd. Toen en nu, nostalgisch en modern, het podium is niet aan tijd gebonden. Ondertussen gebeurt er van alles in de kleedkamer. Wat het publiek gewoonlijk niet ziet, is op 18 mei wel zichtbaar: een kijkje achter de schermen bij Puur! Althans zo lijkt het… want  waar stopt eigenlijk het toneel en waar begint de kleedkamer? Kunt u het nog zien?

Kom op 18 mei naar theater De Kluit aan de Gedempte Gracht 5 in Zeewolde en ontdek Puur! zoals Puur! is.

Kaartjes (€ 7,50) voor deze voorstelling reserveren via puurpost@gmail.com of voorafgaand aan de voorstelling bij de kassa van theater De Kluit. De voorstelling begint om 20.15 uur. De zaal is open om 19.45 uur.

(Foto: Wim van Essen)