Theaterklas voor jeugd in De Eclips

zaterdag 1 februari 2020 13:51

Blik op Zeewolde- Vrijdagmiddag 14 februari gaat in De Eclips (achter De Meermin) een Theaterklas van start.  In deze cursus van Cultuurkust leren kinderen tussen de 9 en 14 jaar alles wat bij toneel spelen komt kijken. De lessen worden gegeven door Zeewoldenaar Ruben Wetzels (1997). ‘Je leert verschillende rollen en scènes spelen en we improviseren erop los. Elke les doen we weer iets nieuws om zo samen te ontdekken wat theater allemaal is en kan zijn. Zo ontwikkel je je als speler en voel je je steeds comfortabeler op de speelvloer. Aan het einde van de reeks geven we een presentatie voor ouders, vrienden en vriendinnen’.

‘Lijkt het je leuk maar wil je eerst een proefles doen? Geen probleem.  Je bent altijd van harte welkom om eerst samen met een vriend of vriendin te komen kijken of het iets voor je is. Het is wel fijn als je je komst even van tevoren meldt; dat kan via het inschrijfformulier op de website van Cultuurkust, www.cultuurkust.nl

 

Theaterklas Zeewolde.Datum: vrijdag 14 februari 2020.Tijd: 16.00 – 17.15 uur.Aantal lessen; 12.Leeftijd: 9-14 jaar.Docent: Ruben Wetzels.Kosten: € 99,- .Locatie: De Eclips.

Inschrijven kan tot vrijdag 7 februari via:www.cultuurkust.nl/cursussen