The TeenZ company op benefietconcert NAH

zaterdag 6 januari 2018 07:19

Blik op Zeewolde- The TeenZ company, bekend van Serious Request en het nummer ‘ Hou me vast’ dat weken op nummer 1 stond in de iTunes top 20, komt zaterdagavond 13 januari naar De Verbeelding. Daar vindt een benefietconcert plaatst ten bate van een 10-daagse ski-vakantie voor mensen met NAH (Niet aangeboren hersenletsel). Aan het concert wordt verder meegewerkt door de MuziekCafé Pink Floyd coverband , DaerYou (Sing-a-Song duo) en de zeer jonge DJ Morr-is uit Nijkerk. Volgens Mabel Korporaal, één van de organisatoren, wordt het een gebalanceerde avond voor jong en oud, waar veel gezongen, gedanst en gelachen kan worden.

 

Tussen de acts door wordt een loterij gehouden met mooie prijzen zoals een uur personal training bij ‘Switch personal training & more’ , twee maanden sporten bij ‘the gym’ of een middag of avond een mobiele sauna in de tuin. Alle prijzen zijn belangeloos beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers uit het dorp.

Voor mensen met ‘NAH’ is het niet van zelfsprekend om er een dagje er op uit te gaan, de meeste van hen zijn rolstoel gebonden. Het project heeft €34000.00 nodig, dat geld is al bijna bij elkaar gehaald. Mabel Korporaal: ‘ Door dit benefiet concert hopen wij het laatste beetje aangevuld te krijgen, zodat de mensen met ‘NAH’ op 19 januari kunnen vertrekken en kunnen genieten van de sneeuw en de bergen’.

Het concert vindt plaats in De Verbeelding. Kaarten zijn te reserveren via www.level44.nl of verkrijgbaar aan de deur zolang de voorraad strekt. Zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.
​​