Terug in de tijd met ‘Mooi Weer’

zondag 24 maart 2019 18:56

Blik op Zeewolde-  Lionsclub Zeewolde heeft tijdens haar inmiddels 25 jarig bestaan een traditie opgebouwd met de organisatie van activiteiten voor de senioren in ons dorp: Jong ontmoet Oud, het Senioren Kerstdiner en Jong helpt Oud zijn voorbeelden van geslaagde evenementen uit het recente verleden. Op vrijdagmiddag 22 maart worden bewoners van het woonzorgcentrum Coloriet de Sfinx in de Open Haven onthaald op een door theatergroep Mooi Weer gespeelde voorstelling ‘Waar blijft de tijd’.

Het publiek wordt meegenomen naar een klokkenwinkel in het jaar 1954. Ondanks de aanwezigheid van diverse klokken, blijkt de tijd zoek. Aan de hand van talloze bekende zangnummers uit vervlogen tijden, wordt uiteindelijk de tijd weer gevonden. Theatergroep Mooi Weer speelt met twee acteurs/zangers en begeleiding op de piano en creëert een groot feest van herkenning bij de toeschouwers. Ook de (nog) niet tot de doelgroep behorende Lionsleden, hebben zich prima vermaakt.

‘De vele opgetogen reacties tijdens en na afloop van de voorstelling geven ons een extra stimulans om evenementen voor onze ouderen te blijven organiseren’, aldus Lion en medeorganisator Jan Kers.