Supervette trofee voor winnaar ‘Sport en Vet’

maandag 14 mei 2018 09:58

‘Sport en Vet’ is een nieuw sportevenement van de eveneens nieuwe stichting Sport en Spel. Het wordt gehouden op vrijdag 15 juni in de vorm van een ludieke tienkamp, waarbij teams tegen elkaar strijden. De attracties bestaan uit opblaasbare attracties: stormbanen, behendigheidsbanen, levend tafelvoetbal, sjoelen, tobbedansen, flip it. De attracties zijn, belooft de organisatie, voor iedereen te doen. Na de battle, die gehouden wordt op het Evenemententerrein, is er voor iedereen nog een mogelijkheid om gezellig wat te eten en te drinken en vooral na te genieten van deze avond.

Sport en Vet start om 19:00 op het evenemententerrein in Zeewolde en is rond 21:30 afgelopen.  Om mee te kunnen doen is het de bedoeling om een team te maken van 6-8 mensen. Inschrijven kan via inschrijven@sport-vet.nl. De kosten voor de avond zijn 15,- per team. Let op vol=vol, dus wacht niet te lang.

Iedereen die wil helpen als vrijwilliger of als sponsorpartner iets kan betekenen voor Sport en Vet, neme contact op via info@sport-vet.nl of via de facebookpagina Sport en Vet.