Strijd om de vet foute cup

maandag 11 juni 2018 10:29

Blik op Zeewolde- Voor de eerste keer wordt er in Zeewolde een 10-kamp georganiseerd waar bijna iedereen aan mee kan doen. Het parcours bestaat uit attracties van luchtkussens die je als team moet nemen, om uiteindelijk de meest originele vet foute cup te winnen. De attracties bestaan uit vier stormbanen van minimaal 40 meter lang.

Een Klaver bungy waar je met een elastiek aan elkaar vastzit. Tobbedansen, klimmen en glijden in het water, levend tafelvoetbal, voetballen volgens de Hollandse school, Flip it, rollen kan alleen door teamwork, gladiator luchtkussen, wie heeft de beste balans, levend sjoelen, gebruik jezelf als sjoelsteen en behaal zo de meeste punten.

 Het programma voor 15 juni ziet er als volgt uit: 13:15 – 15:15 Groep 7/8 van de basisscholen mogen over het parcours. 19:00 – 21:15 Avondprogramma. Teams battelen tegen elkaar om de cup. 21:15 uitreiking van de Vet foute cup.

 Maximaal 30 teams kunnen zich inschrijven voor Sport en Vet. Wees er dus snel bij om mee te kunnen doen. Wat moet je doen? Stel een team samen van minimaal 6 personen en maximaal 8 personen. Je teamleden dienen minimaal 11 jaar te zijn. Bedenk een leuke naam voor je team en schrijf je daarna in via inschrijven@sport-vet.nl. Je kunt je ook opgeven via de facebookpagina van Sport en Vet. De kosten zijn 15,- per team. Inschrijven kan tot en met 13 juni. 

Het bestuur is ook nog op zoek naar vrijwilligers voor de avond. Vind je het leuk om bij een attracties alles in goede banen te leiden? Of zou je willen helpen met andere activiteiten? Geeft je dan op bij Simone of Jill via info@sport-vet.nl.