Strandvolleybaltoernooi: sportieve, gezellige strijd op het strand

donderdag 9 mei 2019 17:16

Blik op Zeewolde- Op zaterdag 15 juni houdt Volleybalvereniging Zeewolde voor de 28ste keer het strandvolleybaltoernooi op het Woldstrand. Daag je teamgenoten, familieleden, buren, vrienden of klasgenoten uit voor een sportieve, gezellige strijd op het strand. Er zijn verschillende wedstrijdvormen en niveaus waarvoor teams kunnen worden aangemeld: twee ten twee (heren, dames en gemengd), drie ten drie (A- en B- jeugd en senioren) en vier tegen vier (gemengd, zowel laag als hoog).

Inschrijving kost €25,00 per team, voor A + B-jeugd is het inschrijfgeld €10,00 per team. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Ook voor de jongste jeugd, Cool Moves niveau 5 en 6 en de C-Jeugd, is er een poule. Een Deelnemend team bestaat uit 3 speler. inschrijving voor deze teams is gratis. Voor hen geldt: opgeven = meedoen!

Het strandvolleybaltoernooi wordt ieder jaar door Volleybalvereniging Zeewolde georganiseerd. Aanmelden  kan tot en met vrijdag 7 juni op de site van de vereniging: www.volleyzeewolde.nl tabblad Beach Volleybal.Informatie is ook aan te vragen via evenementen@volleyzeewolde.nl

De hoofdsponsors van het SVT zijn Zeewolde Actueel, Kappenberg Accountancy & Advies.