Stichting Sport en Spel komt met 10-kamp

woensdag 9 mei 2018 13:06

Blik op Zeewolde- De Stichting Sport en Spel Zeewolde is druk met de voorbereidingen voor ‘Sport en Vet’. Dit evenement voor jong en oud wordt gehouden op vrijdag 15 juni op het Evenemententerrein aan de Horsterweg. Dat wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een strijdtoneel waarbij  teams het opnemen tegen elkaar. De strijd wordt geleverd in de vorm van een tienkamp; het ene moment ben je levend tafelvoetbal aan het spelen en het andere moment vlieg je over een hindernissenbaan. Kortom veel variatie waarbij je verschillende talenten moet inzetten zoals snelheid, inzicht, strategie en ga zo maar door. Het winnende team ontvangt de ‘foute cup’ en na de battle kan iedereen nog een drankje en een hapje kopen.

 De net opgerichte stichting Sport en Spel heeft als doel om laagdrempelige sportieve evenementen te gaan organiseren voor jong en oud. Dit jaar is Sport en Vet een try-out. Volgend jaar kijkt het bestuur van de stichting of zij Sport en Vet weer gaan organiseren of een ander laagdrempelig sportief evenement zoals bijvoorbeeld: ‘Fiets hem erin’.

Het programma voor Sport en Vet ziet er globaal als volgt uit. In de middag zijn de kinderen van groep 7/8 uitgenodigd en in de avond kun je je als team je opgeven. De start is om 19:00, rond 21:30 is het afgelopen. Om mee te kunnen doen is het de bedoeling om een team te maken van 6-8 mensen. Inschrijven kan via inschrijven@sport-vet.nl. De kosten voor de avond zijn 15,- per team. Let op vol=vol, dus wacht niet te lang.

 Wil je helpen als vrijwilliger of als sponsorpartner iets betekenen voor Sport en Vet, neem dan contact op via info@sport-vet.nl of via onze facebookpagina Sport en Vet.