Startdag Puur Zeewolde nu festival

zaterdag 1 juni 2019 10:51

Blik op Zeewolde- Het ‘Festival Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Het is een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde. De organisatie is in handen van stichting Puur Zeewolde, puur plezier.  Het festival wordt zaterdag 8 juni wordt gehouden op en rond het Kerkplein, de Raadhuisstraat en het Raadhuisplein en is grootser dan ooit. Het is gratis te bezoeken.

Het Kerkplein staat  in het teken van kunst en muziek. De Kunstkring organiseert in samenwerking met de Muziek- en Popschool Zeewolde een  kunst-, boeken- en muziekmarkt onder de naam ‘Petit Montmartre’. Kunstenaars zijn aan het schilderen terwijl muziekleerlingen begeleiden. Actievelingen sluiten aan bij de workshop ‘’Urban Sketchting’ en tekenen wat zij op dat moment zien. Kinderen kunnen onder begeleiding  een leuk schilderij voor Vaderdag maken. Open haven is aangehaakt met een aantal activiteiten waaronder een torenklim. De Raadhuisstraat is het domein van kinderen met jeugdtheater Bertus en Jaapie, de twee leukste broertjes van het land. Kinderen kunnen ook aan allerlei activiteiten meedoen, van springen op een springkussen tot het actief deelnemen aan allerlei activiteiten.

De verschillende transport- en logistieke bedrijven presenteren zich met meer dan vijftien imposante trucks. De wagens staan aan de Gelderseweg. Het Raadhuisplein wordt omgetoverd tot een groot food- en activiteitenplein. De foodtrucks komen uit eigen dorp. Er is muziek door lokale talenten, de coverband Flavour en het trio Small Talk.

www.puurzeewolde.nl